Lær å lage naturkosmetikk

Jeg simpelthen elsker å lage naturkosmetikk! Og enda mer: å lære andre å lage sine egne produkter. Jeg elsker aromaterapiens prinsipp: Det du påfører huden bør være like rent som det du putter i munnen. Du bør i prinsippet altså kunne spise dine egne hudpleieprodukter!
-Ja, det blir mye kjærlighet, men hvordan kan det ikke bli det, når det er selve naturens råstoffer man jobber med!?

Nå har jeg prøvd meg frem i mange år. Jeg har lagd produkter til meg selv, til venner og familie. Jeg har holdt kurs for elevene på Hadeland folkehøgskole, for organisasjoner, aromaterapeuter og for privatpersoner.  Per i dag lager jeg produkter på spesialbestilling, som en naturmedisinsk aromaterapikonsultasjon. Det jeg virkelig brenner for er å undervise, og å lærer bort hvordan du selv kan lage dine egne helsefremmende produkter.


LÆRE?

Vil du lære å lage din egen helsefremmende naturkosmetikk? Jeg holder naturkosmetikurs, både for nysgjerrige nybegynnere og for de mer erfarne. Både kveldskurs, helgekurs og fordypningskurs. 

Se KURSKALENDEREN.
KJØPE?

Du kan spesialbestille til deg og dine. Det fungerer som en naturmedisinsk aromaterapikonsultasjon. Du forteller meg litt om hva du ønsker deg. Hvilke plager eller problemer du ønsker noe for? -Eller om det kun er for velvære. Basert på det du forteller meg, setter jeg sammen ingredienser og spesiallager noe til deg.  Du får noe som er håndlaget, individuelt tilpasset for deg.  Du kan hente det hos meg på Rom For Ro, i Dronningens Gate 23, i Oslo sentrum. Eller jeg kan sende til deg i posten. Da betaler du for porto i tillegg. 

Økoligsk og rent: Alt jeg lager er så langt som mulig basert på økologiske ingredienser av god kvalitet og uten parabener. I enkelte vannbaserte produkter, hvor ønsket holdbarhet er minst 1-2 år, brukes et utvalg parabener eller natriumbezoat istedenfor MI. NB: Denne siden er "levende" og under kontinuerlig oppdatering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du spørsmål eller kommentarer, blir jeg glad for dine tilbakemeldinger.